شیائومی در 12 دسامبر 2022 (21 آذر) از گوشیهای شیائومی 13 و 13 پرو در چین رونمایی کرد. این گوشیها در بازار چین عرضه شدند، اما هنوز به سایر کشورها راه پیدا نکردند. در این مقاله قصد داریم به معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro بپردازیم و آنچه درباره تاریخ عرضه جهانی و قیمت آن میدانیم را با شما به اشتراک بگذاریم.
این گوشی دقیقا همان چیزیاست که بسیاری از کاربران منتظر آن بودند. تراشه قدرتمند، نمایشگر عالی، طراحی جذاب و دوربینهای فوقالعاده، ازجمله مشخصات گوشی شیائومی 13 Pro هستند که این گوشی را به یک پرچمدار تمامعیار تبدیل میکنند.
شیائومی در تنظیمات دوربین شیائومی 13 پرو از همان دوربین 1 اینچی شیائومی 12S اولترا استفاده کرده که یکی از بهترین دوربینها را دارد. باتری این گوشی نیز عملکرد فوقالعادهی دارد و برخی معتقدند که از باتری آیفون 14 پرو مکس هم بهتر است. در ادامه با معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro با ما همراه شوید تا مشخصات این گوشی را زیر ذرهبین ببریم.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro
Xiaomi 13 Pro به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 مجهز شده که قدرت پردازش بالایی دارد. این گوشی همچنین از پنل نمایشگر OLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و رزولوشن 2K بهره میبرد و تجربه کاربری لذتبخشی را در اختیار کاربر قرار میدهد. علاوهبراین، سه لنز دوربین 50 مگاپیکسلی در پنل پشتی، بهشکلی تنظیم شدهاند که در هر شرایط نوری، تصاویری با جزئیات بالا را ثبت کنند.
از دیگر مشخصات شیائومی 13 پرو میتوان به باتری 4820 میلیآمپرساعتی اشاره کرد که از تکنولوژی شارژ سریع 120 وات پشتیبانی میکند. همه مشخصات روی کاغذ از وجود یک گوشی قدرتمند خبر میدهند؛ اما عملکرد شیائومی 13 پرو در دنیای واقعی چگونه است؟ جواب این سوال را در ادامه، با معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro با شما به اشتراک میگذاریم. اما قبل از آن بد نیست نگاهی بیندازیم به جدول مشخصات کامل این گوشی.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro | مشخصات گوشی شیائومی 13 Pro |
طراحی و ساختار | · ۸.۴×۷۴.۶×۱۶۲.۹ میلیمتر
· ۲۱۰ یا ۲۲۹ گرم (بسته به جنس پنل پشتی) · پنل جلو شیشهای، پنل پشتی شیشه، سرامیک یا چرمی، فریم آلومینیومی · گواهی IP68 (مقاوم در برابر گردوغبار و عمق 1.5 متری آب به مدت 30 دقیقه) · دو سیمکارت (نانوسیم، dual stand by) |
نمایشگر | · LTPO OLED، نمایش 1 میلیارد رنگ، نرخ نوسازی 120 هرتز، دالبی ویژن، HDR10+، روشنایی 1200 نیت در حالت HBM، روشنایی 1900 نیت در حالت peak
· ۶.۷۳ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۹.۶ درصد · ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم پیکسلی ۵۲۲ پیکسل در هر اینچ · کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس |
نرمافزار | اندروید 13، رابط کاربری MIUI 14 |
سیستم پردازش | · اسنپدراگون ۸ نسل ۲ (۴ نانومتر)
· هشت هستهای (1 هسته 3.2 گیگاهرتزی Cortex-X3، 2 هسته 2.8 گیگاهرتزی Cortex-A715، 2 هسته 2.8 گیگاهرتزی Cortex-A710، 3 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex A510) · پردازنده گرافیکی Adreno 740 |
رم و حافظه داخلی | · رم ۸ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت
· رم ۸ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت · رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت · رم ۱۲ با حافظه ۵۱۲ گیگابایت · حافظه UFS 3.1 (نسخه 128 گیگابایتی) · حافظه UFS 4.0 (نسخه 256 و 512 گیگابایتی) · عدم پشتیبانی از درگاه حافظه |
دوربین اصلی | · لنز واید 50.3 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.9، فوکوس خودکار با تشخیص فاز پیکسل دوگانه، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، فوکوس خودکار لیزری
· لنز تلهفوتو 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال 3.2x · لنز اولترا واید 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و پوشش 155 درجه، فوکوس خودکار · لنز لایکا، فلش LED dual tone، پانوراما، HDR · 8K@24fps (HDR) · 4K@24/30/60fps (HDR10+, 10-bit Dolby Vision HDR, 10-bit LOG) · 1080p@30/120/240/960fps, 1080p@1920fps, gyro EIS) |
دوربین سلفی | · لنز واید ۳۲ مگاپیکسلی
· پانوراما، HDR · 1080p@30fps |
باتری | · ۴۸۲۰ میلیآمپرساعت لیتیوم پلیمری
· پشتیبانی از شارژ سریع 120 وات، Power Delivery 3.0، Quick Charge 4.0، شارژ کامل در مدت 19 دقیقه (به گفته کمپانی) · پشتیبانی از شارژ وایرلس ۵۰ وات، شارژ کامل در مدت ۳۶ دقیقه (به گفته کمپانی) · پشتیبانی از شارژ معکوس وایرلس ۱۰ وات |
صدا | · اسپیکرهای استریو
· عدم پشتیبانی از جک هدفون ۳.۵ میلیمتری · ۲۴ بیت/ ۱۹۲ کیلوهرتز |
شبکه و قابلیتهای اتصال | · وایفای a/b/g/n/ac/6e 802.11، دوبانده و وایفای دایرکت
· بلوتوث نسخه 5.1، A2DP، LE · NFC · GPS · مادو قرمز · USB Type-C 2.0 با پشتیبانی از OTG · اینترنت 5G |
سنسورها | · اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر
· شتابسنج، مجاورت، ژیروسکوپ، قطبنما، فشارسنج، طیف رنگ |
شیائومی 13 Pro از نظر طراحی و کیفیت ساخت
با اولین نگاه به شیائومی ۱۳ پرو متوجه میشوید که با یک طراحی ساده و در عین حال، متفاوت روبرو هستید. شیائومی این گوشی را در چهار تنوع رنگی مشکی، سفید، آبی و سبز طراحی و روانه بازار کرده است.
پنل پشتی هرکدام از این گزینههای رنگی، با دیگری متفاوت است؛ برای مثال، رنگ آبی از پنل پشتی چرمی، رنگ سفید از پنل شیشهای و رنگ سفید از پنل سرامیکی برخوردار هستند. تمام این گزینهها کیفیت ساخت بالایی دارند؛ اما پنل سرامیکی در برابر خطوخش مقاومتر است.
فریم آلومینیومی این گوشی در لبههای سمت راست و چپ کمی خمیدگی دارد؛ اما در قسمت بالا و پایین بهصورت تخت طراحی شده است. در نمای جلویی، یک نمایشگر خمیده را میبینیم که با کورنینگ گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود. پانچ هول دوربین سلفی نیز در بالا و وسط نمایشگر قرار گرفته است.
علیرغم طراحی مستطیلی این گوشی، در هیچکدام از لبهها و گوشهها، زاویههای تیز مشاهده نمیشود و همهچیز تقارن جذابی دارد. هر چهار گوشهی فریم و ماژول دوربین مربعی، بهشکل منحنی طراحی شدند که ظاهری شیک به گوشی بخشیده است.
درباره ماژول دوربین مربعی هم باید گفت که کمی برجستگی دارد و زمانی که آن را روی سطح صاف قرار میدهید، لق میخورد. با معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro از نظر طراحی متوجه میشویم که با یک گوشی بزرگ سروکار داریم که کیفیت ساخت بالایی دارد و حس ردهبالا بودن آن بهخوبی به کاربر منتقل میشود.
این گوشی در ابعاد 8.4×74.6×162.9 میلیمتر و وزن 210 تا 229 گرم (بسته به جنس پنل پشتی) ساخته شده است. فریم سمت راستی گوشی میزبان دکمههای پاور و تنظیمات صداست. سنسور مادون قرمز، اسپیکر و میکروفون دوم در لبه بالایی قرار دارند و در لبه پایینی هم شاهد پورت USB-C، سینی سیمکارت، اسپیکر اصلی و میکروفون اصلی هستیم.
شیائومی 13 Pro از استاندارد IP68 پشتیبانی میکند که به معنای مقاومت دستگاه در برابر نفوذ گردوغبار و آب است. این گوشی میتواند به مدت 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب دوام بیاورد.
از سوی دیگر، نسل قبلی این گوشی با ابعاد 8.2×74.6×163.6 میلیمتری ساخته شده و 205 گرم وزن دارد. پنل جلو و پشتی این گوشی از جنس شیشه و فریم آن آلومینیومی است. شیائومی این گوشی را به استاندارد IP مجهز نکرده بود که یکی از نقطهضعفهای این گوشی نسبت به رقیبانش محسوب میشد.
13 Pro از نظر نمایشگر
شیائومی 13 پرو نمایشگر بسیار خوبی دارد. کمپانی شیائومی در این گوشی از یک پنل 6.73 اینچی LTPO OLED استفاده کرده که از نرخ نوسازی 120 هرتز و نرخ حساسیت لمسی 240 هرتز پشتیبانی میکند. همانطور که میدانید، بسیاری از گوشیهای میانرده نیز چنین ویژگیهایی دارند؛ اما چهچیزی مشخصات نمایشگر شیائومی 13 پرو را از سایر گوشیها متمایز میکند؟
این اسمارتفون از نمایشگر 2K با رزولوشن 3200×1440 پیکسل برخوردار شده که روشنایی آن در حالت حداکثری (peak) به 1900 نیت میرسد. چنین روشنایی و وضوح تصویری در کمتر گوشی هوشمندی دیده میشود. این روشنایی به کاربر اجازه میدهد که در فضاهای روشن و زیر نور مستقیم آفتاب هم بهراحتی بتواند صفحه گوشی را ببینید. برای درک این روشنایی بد نیست اشاره کنیم که آیفون 14 پرو مکس از حداکثر روشنایی 2000 نیت پشتیبانی میکند.
نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هم سرعت بسیار بالایی دارد که تجربه کاربری خوبی را ارائه میکند. اجرای محتوا روی نمایشگر بسیار روان است و این موضوع با اسکرول کردن در اینستاگرام و بازی کردن بهخوبی احساس میشود. سرعت و قدرت پاسخگویی نمایشگر نیز بسیار بالاست.
کیفیت و وضوح نمایشگر شیائومی ۱۳ پرو نیز جزء بهترینهاست. همهچیز روی صفحه نمایش بسیار شفاف بوده و جزئیات بسیار بالایی دارد. لبههای خمیده نیز به تجربه کاربری لذتبخش بیشتر کمک میکنند. نسبت نمایشگر به بدنه ۸۹.۶ درصد نشان میدهد که حاشیهها در اطراف نمایشگر بسیار باریک هستند.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro نشان میدهد که نمایشگر این گوشی از نمایش 1 میلیارد رنگ، دالبی ویژن، HDR10+ و روشنایی 1200 نیت در حالت HBM و تراکم پیکسلی 522 ppi نیز پشتیبانی میکند.
برای درک بهتر آپگریدهای این گوشی نسبت به نسل قبلی، باید بگوییم که شیائومی 12 پرو از نمایشگر 6.73 اینچی LTPO AMOLED با رزولوشن 3200×1440 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتزی بهره میبرد. این گوشی نیز مثل نسل جدید خود از نمایش 1 میلیارد رنگ، دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی میکند؛ اما روشنایی 1000 نیت (HBM) و 1500 نیت (peak) آن بسیار کمتر از شیائومی 13 پرو است.
البته تراکم پیکسلی 521 ppi در این گوشی تفاوت چندانی با گوشی جدیدتر ندارد. شیائومی 12 پرو نیز در نسبت نمایشگر به بدنه 89.6 درصدی ساخته شده و با گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro از نظر دوربین
بررسی شیائومی 13 پرو در بخش دوربین جذابتر میشود. این گوشی از تنظیمات دوربین پرچمدار بهره میبرد و با توجه به قیمت شیائومی 13 Pro انتظاری غیر از این هم نداشتیم. در پنل پشتی این گوشی سه لنز دوربین قرار دارد؛ 50.3 مگاپیکسلی واید، 50 مگاپیکسلی تلهفوتو و 50 مگاپیکسلی اولترا واید. در نمای جلویی هم یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی قرار گرفته که عملکرد خوبی در ثبت عکسهای سلفی دارد.
دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اصلی واید میتواند عکسهای خوبی را در نور محیطی مناسب ثبت کند. عکسهایی که با دوربین اصلی شیائومی ۱۳ پرو در روشنایی روز ثبت میشوند، جزئیات و داینامیک رنج بالایی دارند. علاوهبراین، رنگها نیز بسیار واقعی و جذاب به تصویر کشیده میشوند.
عملکرد این دوربین در نور محیطی کم نیز بسیار مناسب است. این دوربین از لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) پشتیبانی میکند که به کاربر اجازه میدهد تا عکسهایی بدون لرزش با جزئیات خوب را در نور کم شب ثبت کند. قدرت لنز اصلی در شب به اندازه روز خوب نیست؛ با اینحال، عکسها نویز بسیار کمی دارند و رنگها هم طبیعی هستند. اما در مجموع باید گفت عکسهایی که با دوربین اصلی شیائومی 13 پرو ثبت میشوند، کیفیت بسیار بالایی دارند و بهخوبی میتوانند رضایت کاربر را جلب کنند.
دوربین ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو نیز شما را شگفتزده میکند. فوکوس عالی، تشخیص بالا، تاری پسزمینه، جزئیات و وضوح، همهچیز خیلی دقیق است و تجربه عکاسی لذتبخشی را برای شما به ارمغان میآورد. رنگها کاملا واقعی هستند و وضوح تصاویر بسیار بالاست.
ویژگی جذاب دوربین تلهفوتوی شیائومی ۱۳ پرو این است که از لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی میکند. به این ترتیب، کاربر میتواند در فاصله بسیار نزدیکی از سوژه قرار بگیرد و عکسهایی بدون لرزش و تاری را ثبت کند. حتی در فاصله ۱۰ سانتیمتری از سوژه هم میتوان عکس گرفت و از نتیجه کار دوربین تلهفوتو حیرتزده شد.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro را در بخش دوربین اولترا واید ادامه میدهیم. این لنز از میدان دید 115 درجه پشتیبانی میکند و نتیجه کار بسیار جذاب است. عکسهای دوربین اولترا واید هم جزئیات و وضوح خوبی دارند. داینامیک رنج و رنگها نیز عملکردی مشابه دوربین اصلی دارند؛ هرچند که با کم شدن نور محیطی، کیفیت تصاویر کمی پایین میآید.
در نمای جلویی هم یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی واید قرار گرفته که در روشنایی روز بسیار خوب عمل میکند. جزئیات و وضح در عکسهای سلفی هم بالاست و داینامیک رنج خوبی دارد. رنگ پوست سوژه در عکسهای سلفی هم طبیعی است. درمجموع میتوان گفت که دوربین جلو هم قدرت خوبی در ثبت عکسهای سلفی دارد و کاربر را راضی میکند.
اما درباره قابلیتهای فیلمبرداری و ضبط ویدیو باید گفت که این گوشی میتواند با دوربین اصلی خود، ویدیوهای 8K را با سرعت 24 فریم در ثانیه ضبط کند. علاوهبراین، ضبط ویدیوهای 4K با سرعت 24، 30 و 60 فریم نیز پشتیبانی میشوند. ویژگی لرزشگیر اپتیکال تصویر نیز به شما کمک میکند که ویدیوهایی بدون لرزش را ضبط کنید.
پشتیبانی از HDR10+، دالبی ویژن 10-bit HDR، ویدیوی 1080 پیکسل با سرعت 30، 120 و 960، ویدیوی 1080 پیکسل با سرعت 1920 فریم در ثانیه و لرزشگیر الکترونیکی تصویر (gyro EIS) از دیگر مشخصات گوشی شیائومی 13 Pro هستند.
در اینجا بد نیست به مشخصات دوربین شیائومی 12 پرو هم اشاره کنیم که یکی از بهترین دوربینها را دارد. این گوشی از لنز اصلی 50 مگاپیکسلی واید با لرزشگیر اپتیکال تصویر، 50 مگاپیکسلی تلهفوتو با زوم 2x و 50 مگاپیکسلی اولترا واید با پوشش 115 درجه بهره میبرد.
این گوشی نیز از ضبط ویدیوی 8K با سرعت 24 فریم در ثانیه و 4K با سرعت 30 و 60 فریم در ثانیه پشتیبانی میکند. یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی هم در نمای جلویی گوشی قرار گرفته که عملکرد بسیار خوبی دارد. این تنظیمات دوربین باعث شده تا شیائومی 12 پرو در بسیاری از منابع به عنوان یکی از گوشیها با بهترین دوربین معرفی شود.
بررسی گوشی شیائومی 13 Pro از نظر عملکرد تراشه و رم
شیائومی 13 پرو به جدیدترین تراشه پرچمدار کوالکام، یعنی اسنپدراگون 8 نسل 2 مجهز شده که بهترین تراشه اندرویدی حال حاضر محسوب میشود. سیستم روی تراشه این دستگاه با رم LPDDR5X و دو مدل حافظه همگام شده است. نسخههای حافظه 256 و 512 گیگابایتی از نوع UFS 4.0 و نسخه 128 گیگابایتی از نوع UFS 3.1 هستند.
این گوشی با نسخههای رم 8 و 12 گیگابایتی روانه بازار میشود. تمام این تنظیمات بهشکلی طراحی شدهاند که عملکردی فوقالعاده را در اختیار کاربر قرار دهند. پردازش گرافیک این گوشی نیز بر عهده Adreno 740 است.
از سوی دیگر، نسل قبلی این گوشی که به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 مجهز شده، با رم 8 و 12 گیگابایتی و نسخههای حافظه 128 و 256 گیگابایتی روانه بازار میشود. نوع حافظه این گوشی UFS 3.1 است و Adreno 730 وظیفه پردازش گرافیکی را برعهده دارد.
با بررسی شیائومی ۱۳ پرو متوجه میشویم که این گوشی در کاربری روزانه هیچ اختلالی از خود نشان نمیدهد. اپلیکیشنها بهراحتی اجرا میشوند و با سرعت بالایی میتوان اپلیکیشنهای مختلف را باز و استفاده کرد. انجام چندین کار بهصورت همزمان بهسادگی امکانپذیر است و بهطور کلی میتوان گفت که شیائومی ۱۳ پرو در اجرای هیچبرنامه و انجام هیچ کاری، کاربر را از خود ناامید نمیکند.
باز کردن تمام اپلیکیشنهای رسانه اجتماعی مثل تیک تاک و اینستاگرام، ضبط ویدیوی 8K و بازی با گرافیکهای بالا بدون هیچ مشکلی انجام میشود. در این بررسی، اجرای بازیهای Genshin Impact، Apex Legends Mobile و Call of Duty روی گوشی آزمایش شدند.
در طی معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro تمام بازیها روی بالاترین تنظیمات گرافیکی قرار گرفتند و در پایان مشخص شد که دستگاه بدون هیچ مشکلی، تمام آنها را اجرا میکند. هنگام بازی کردن با گوشی، متوجه سرعت خوب، روان و بدون لگ آن خواهید شد. اگر گیمر هستید، از خرید این گوشی پشیمان نمیشوید.
حال این سوال مطرح میشود که ثبات عملکرد دستگاه پس از چند ساعت بازی مداوم چگونه است؟ بررسی شیائومی 13 پرو نشان میدهد که دمای CPU با چند ساعت بازی و اجرای برنامههای سنگین، تغییر چندانی نمیکند. این ویژگی بهلطف سیستم خنککننده مایع مخزن بخار است که از افزایش دمای گوشی جلوگیری میکند.
شیائومی ۱۲ پرو هم به سیستم خنککننده مایع مجهز شده است، اما به اندازه سیستم جدید کارآمد نیست؛ مخصوصا با توجه به مشکل بزرگ تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱. تمام گوشیهایی که به این تراشه مجهز هستند، در هنگام اجرای بازیها و برنامههای سنگین داغ میشوند. البته شرکتهای مختلف، گوشیهای خود را به سیستمهای خنککننده مجهز کردند که تا حدی این مشکل را برطرف میکند. علاوهبراین، با آپدیتهای نرمافزاری نیز تا حدودی توانستند به کاهش دما کمک کنند.
13 Pro از نظر سیستمعامل و نرمافزار
اندروید 13 و رابط کاربری MIUI 14 بهصورت پیشفرض روی شیائومی 13 پرو اجرا میشوند و خبر خوب این است که نسخههای جدید نرمافزاری نیز برای این گوشی منتشر خواهد شد.
رابط کاربری MIUI ویژگیهای جدیدی را در اختیار کاربر قرار میدهد و قابلیتهای شخصیسازی خوبی دارد. حریم خصوصی نیز در این پوسته ارتقا یافته است. یکی از مشکلات همیشگی گوشیهای شیائومی این است که اپلیکیشنهای ازپیشنصب شده زیادی دارد که خوشبختانه میتوان بسیاری از آنها را حذف کرد. شیائومی اعلام کرده که فقط 8 اپلیکیشن غیرقابل حذف هستند.
از نظر باتری و شارژدهی
شیائومی در این گوشی از یک باتری ۴۸۲۰ میلیآمپرساعتی استفاده کرده که کمی بیشتر از باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی شیائومی ۱۳ است. شاید تصور کنید که این باتری نسبت به باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی در گوشیهای میانرده چندان ردهبالا نیست؛ اما توجه داشته باشید که با بهینهسازیهای نرمافزاری و تراشه کممصرف، شارژدهی این دو ظرفیت باتری در عمل تفاوت چندانی نخواهد داشت.
در صورت استفاده معمولی میتوانید مطمئن باشید که شارژ باتری تا یک روز دوام میآورد. اگر کاربر کممصرفی باشید، در میانه روز دوم نیاز دارید که گوشی را به شارژ بزنید. با بررسی مشخصات گوشی موبایل شیائومی 13 Pro متوجه میشویم که شارژدهی باتری در حالت استفاده از اینستاگرام، بازی کردن، عکس گرفتن و تماشای ویدیو در یوتیوب حدود 6 ساعت است.
از دیگر مشخصات گوشی شیائومی 13 Pro باید به پشتیبانی از سرعت شارژ 120 وات اشاره کرد که به گفته شیائومی، در مدت زمان 19 دقیقه میتواند باتری را بهطور کامل شارژ کند. بنابراین اگر کاربر پر مصرفی هستید، اصلا جای نگرانی نیست.
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro نشان میدهد که این گوشی از شارژ وایرلس 50 وات هم پشتیبانی میکند که از سرعت شارژ باسیم بسیاری از گوشیهای امروزی نیز بیشتر است. این سیستم شارژ میتواند باتری را در مدت زمان 36 دقیقه تا 100 درصد شارژ کند. قابلیت شارژ وایرلس معکوس با توان 10 وات هم یکی دیگر از مشخصات گوشی موبایل شیائومی 13 Pro است که این اسمارتفون را در رده گوشیهای پرچمدار قرار میدهد.
اما درباره باتری شیائومی ۱۲ پرو باید گفت که از ظرفیت ۴۶۰۰ میلیآمپرساعت برخوردار شده و با توان ۱۲۰ وات شارژ میشود. ۱۸ دقیقه طول میکشد تا باتری شیائومی ۱۲ پرو بهطور کامل شارژ شود. با توجه به ظرفیت باتری شیائومی ۱۳ پرو متوجه میشویم که سرعت شارژ در گوشی جدیدتر افزایش یافته است.
شیائومی ۱۲ پرو همچنین از شارژ وایرلس ۵۰ وات (۱۰۰ درصد در ۴۲ دقیقه) و شارژ وایرلس معکوس ۱۰ وات نیز پشتیبانی میکند.
شیائومی 13 Pro از نظر کیفیت صدا و قابلیتهای اتصال
شیائومی ۱۳ پرو به اسپیکرهای استریو مجهز شده که یکی در لبه بالا و دیگری در لبه پایینی قرار دارند. کیفیت صدای این اسپیکرها کاملا خوب است و وضوح بالایی دارد. بلندی صدا نیز بهخوبی رضایت کاربر را جلب میکند.
از دیگر مشخصات گوشی شیائومی 13 Pro میتوان به اتصال شبکه 5G، وای فای 6، بلوتوث 5.3، مادون قرمز، GPS و NFC اشاره کرد. اسکنر اثر انگشت در این گوشی از نوع اپتیکال زیر نمایشگر است که سرعت خوبی دارد. دقت تشخیص اثر انگشت این اسکنر بالاست و میتوان به آن اعتماد کرد. شیائومی 13 پرو همچنین به ویژگی تشخیص چهره 2D نیز مجهز شده که در نور کم، قدرت بالایی در تشخیص ندارد.
تاریخ عرضه و قیمت شیائومی 13 Pro
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، این گوشی در حال حاضر در بازار چین به فروش میرسد. قیمت شیائومی 13 Pro در بازار چین برای نسخههای مختلف رم و حافظه به این شرح است:
- رم ۸ با حافظه ۱۲۸ گیگابایت: ۴۹۹۹ یوان
- رم ۸ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت: ۵۳۹۹ یوان
- رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت: ۵۷۹۹ یوان
- رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت: ۶۲۹۹ یوان
اما درباره تاریخ عرضه جهانی این گوشی باید گفت که مدیرعامل شیائومی، لی جون (Lei Jun) اخیرا اعلام کرده شیائومی 13 و 13 پرو در تاریخ 26 فوریه (7 اسفند) در بازارهای جهانی عرضه میشوند. او به قیمت شیائومی 13 Pro در بازارهای جهانی اشاره نکرد؛ اما با توجه به قیمتها در چین میتوان گفت که قیمت شیائومی 13 Pro در بازه 745 تا 940 دلار خواهد بود.
سخن آخر
شیائومی 13 پرو تمام المانهای لازم برای یک گوشی ردهبالا را دارد. نمایشگر OLED این گوشی عالی است و انواع محتوا را به بهترین شکل نمایش میدهد. باتری هم بهخوبی نیازهای کاربر را برطرف میکند و بهلطف سرعت شارژ بالا، در مدت زمان کوتاهی شارژ میشود.
از همه مهمتر، تراشه قدرتمندی است که در این گوشی بهکار رفته و از عهده هر کاری برمیآید. البته شیائومی همیشه گوشیهای ردهبالا و پرچمدار خود را به تراشههای قدرتمند مجهز میکند؛ اما اینبار در ایجاد ثبات عملکرد دستگاه نیز پیشرفت کرده است.
شیائومی در تنظیمات دوربین این گوشی نیز از سختافزارهای قدرتمندی استفاده کرده که ارزش خرید گوشی را بالا میبرد. با اینحال، شاید طراحی ماژول دوربین برای همه خوشایند نباشد. علاوهبراین، ویژگیهای رابط کاربری هم میتوانست بهتر از این باشد. اما شیائومی در مجموع توانسته عملکرد خوبی را از خود بهنمایش بگذارد و این موضوع پس از عرضه در بازارهای جهانی بهخوبی اثبات میشود.
آیا شیائومی ۱۳ پرو ارزش خرید دارد؟
معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro نشان داد که این گوشی فوقالعاده است. ظاهر ساده و سختافزار قدرتمند، این گوشی را به یکی از بهترین گوشیهای 2023 تبدیل میکند. تراشه قدرتمند با عملکرد عالی، نمایشگر فوقالعاده، شارژدهی باتری و سرعت شارژ بالا از جمله مشخصات شیائومی 13 پرو هستند که ارزش خرید این گوشی را بالا میبرند. درمجموع میتوان گفت که مشخصات گوشی موبایل شیائومی 13 Pro ارزش بهایی که برای آن پرداخت میکنید را دارد.
شیائومی ۱۳ پرو در چه تاریخی عرضه میشود؟
مدیرعامل شیائومی اخیرا اعلام کرده که گوشیهای شیائومی ۱۳ و ۱۳ پرو در تاریخ ۲۶ فوریه (۷ اسفند) در بازارهای جهانی عرضه میشوند.
قیمت شیائومی 13 Pro چقدر است؟
قیمت شیائومی 13 Pro در بازارهای جهانی هنوز مشخص نیست. اما با توجه به قیمت آن در بازار چین میتوان پیشبینی کرد که قیمت آن در نسخههای مختلف رم و حافظه، بین 745 تا 940 دلار خواهد بود.